A FRONERI egy dinamikusan fejlődő új vegyesvállalalt a fagylalt és fagyasztott élelmiszerek piacán.
A FRONERI márka 2016. októberében került bevezetésre a NESTLÉ és az R&R együttműködéséből, mely a fagylalt, fagyasztott élelmiszerek és hűtött tejtermékek körében debütált.

A FRONERI egyesíti a NETSLÉ és R&R jégkrémek és fagylaltok forgalmazását Európában, a Közel-Keleten (kivéve Izraelt), Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, a Fülöp-szigeteken és Dél-Afrikában, valamint képviseli a NESTLÉ csoport fagyasztott elelmiszeripari tevékenységét Európában (kivéve Olaszországban a pizza és fagyasztott élelmiszerek) és forgalmazza hűtött tejtermékeit a Fülöp-szigeteken.

Az egyesült királyságbeli székhellyel rendelkező FRONERI világszerte közel 12 500 embert foglalkoztat, több, mint 20 országban. Cégünk vezetői csapata A NESTLÉ és az R&R révén páratlan iparági szakértelemmel és üzleti hozzáértéssel bír. A vállalat igazgatótanácsát Luis Cantarell irányítja, aki korábban a NESTLÉ ügyvezető alelnökeként tevékenykedett Európában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, míg a vezérigazgatói posztot a korábbi R&R vezérigazgató, Ibrahim Najafi tölti be.

Történetünk

A FRONERI egy új, dinamikusan fejlődő vegyesvállalat a fagylalt és fagyasztott élelmiszerek piacán

Bővebben »

Értékeink

Szeretnénk a világ legjobb fagylalt és fagyasztott élelmiszer gyártójává válni fogyasztóink, ügyfeleink és munkatársaink számára egyaránt!

Ismert márkáink és sajátmárkás termékeink széles választékával nyereséges és izgalmas üzletet építünk ügyfeleink számára

Bővebben »
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Bővebben Elfogadom