2016 októberében a NESTLÉ és az R&R sikeresen elindított egy új márkát a fagylalt, fagyasztott élelmiszerek és hűtött tejtermék ágazatban. Ez a márka a FRONERI.

A FRONERI egyesíti a NETSLÉ és R&R jégkrém, fagylalt tevékenységét Európában, a Közel-Keleten (kivéve Izrael) Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, a Fülöp-szigeteken és Dél-Afrikában, végzi a NESTLÉ fagyasztott elelmiszeripari tevékenységét Európában (kivéve Olaszországban a pizza és fagyasztott élelmiszerek) és forgalmazza hűtött tejtermékeit a Fülöp-szigeteken.

A FRONERI egy új, dinamikusan fejlődő vegyesvállalat a fagylalt és fagyasztott élelmiszerek piacán.

Az egyesült királyságbeli székhellyel rendelkező FRONERI világszerte közel 12 500 embert foglalkoztat, több, mint 20 országban. Cégünk vezetői csapata A NESTLÉ és az R&R révén páratlan iparági szakértelemmel és üzleti hozzáértéssel bír. A vállalat igazgatótanácsát Luis Cantarell irányítja, aki korábban a NESTLÉ ügyvezető alelnökeként tevékenykedett Európában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, míg a vezérigazgatói posztot a korábbi R&R vezérigazgató, Ibrahim Najafi tölti be.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Bővebben Elfogadom